Käsikirja

Ohjeita nettikirjan käyttöön

(versio 1.3 julkaistu 21.5.2017)

Käsikirja on tuotettu sivulle HTML-osiona. Internet Explorer -selain esittää usein tämäntyyppisten osioiden osalta kysymyksen "Do yoy want to view only the webpage content that was delevered securely?"  Jotta saisit tällöin käsikirjan näkyviin sivulle, sinun on valittava alla olevista vaihtoehdoista "No".

Klikkaamalla käsikirjan alapalkissa plus- ja miinus -ikonien oikealla puolella olevaa painiketta (kun kursori viedään ko. painikkeen päälle, näkyy teksti "Koko näyttö")  saat käsikirjan koko sivun näyttöön, jolloin sivuston valikot eivät näy. Näin kirjaa on helpompi lukea.

Jotta säästäisimme luontoa emme ole enää tuottaneet kirjasta painettua versiota. Jos kuitenkin haluat tulostaa kirjasta sivun tai kaksi, se onnistuu klikkaamalla kirjan kohdalla hiiren kakkospainiketta ja valitsemalka avautuvasta valikosta "Tulosta sivu". Muista määritellä tulostettavien sivujen numerot tulostusasetuksiin - koko kirjaa ei kannata yrittää tulostaa kerralla, koska tiedosto on todella iso.

Jos haluat tallentaa koko käsikirjan koneellesi tai muistitikulle voit tehdä sen avaamalla käsikirjan pdf-muotoisen tästä linkistä ja selaimestasi riippuen tallentaa tai ladata sen koneellesi/muistitikullesi.