Hotelli Heimarin majoitus 9.-10.6.23 - ilmoittautuminen

Osoitteessa Laitialantie 190, Heimari, sijaitseva Hotelli Heimari on varattu Suomi Meloo -tapahtumaan perjantaina 9.6.2023 saapuville ilmoittautumis- ja yöpymispaikaksi. Heimarista on lähtöpaikalle Mikkelipuistoon matkaa n. 13 km. Suomi Meloo -toimisto aukeaa Heimarissa 9.6.2023 klo 18:00.

Heimarissa on mahdollista majoittua matkailuautoissa/vaunuissa, teltoissa tai 2 hengen hotellihuoneissa (varattavia huoneita 28 kpl). Hotellihuoneen hinta on 65€ (ei sisällä aamupalaa, joka varataan erikseen). Omat liinavaatteet/makuupussi tarvitaan!!! Huonemaksu maksetaan Suomi Meloo ry:n tilille FI9015213000103210 30.4.2023 mennessä. Viestikenttään merkitään teksti  'huonevaraus 9.6.23' ja lomakkeella ilmoitettu varaajan nimi.  HUOM! Suomi Meloo ry on vuokrannut perjantai-lauantaiksi koko hotellin, joten hotelliin ei tarvitse ottaa yhteyttä vaan kaikki hoidetaan Suomi Meloo -organisaation kautta.

Muiden kuin hotellihuoneissa majoittuvien osalta maksu on alueelle perjantaina saapuvien osalta 5€/henkilö. 

Setä Tuomon keittiö hoitaa lauantain aamupalatarjonnan (ennakkovaraus alla olevalla lomakkeella: hinta ennakkovarauksella 8€, ilman ennakkovarausta 10€) sekä ruokatarjoilun myös perjantai-iltana. Perjantai-illan ruokailuun ei tarvita ennakkovarauksia.

Sitovat hotellimajoitukset varataan alla olevalla lomakkeella. Tähdellä varustetut kohdat ovat pakollisia. Aamupalavarauksille (8€/hlö) on oma lomakkeensa. Joukkue voi ilmoittaa koko joukkueen aamupalavaraukset samalla lomakkeella. Aamupalamaksut maksetaan paikan päällä: 8€ ennakkoon varanneille ja 10€ muille. Teltoissa ja autoissa/vaunuissa majoittuvien ei tarvitse varata paikkaa - henkilömaksut suoritetaan paikan päällä Suomi Meloo -toimistoon. Toimistosta luovutetaan myös huoneet varauksen tehneille alkaen klo 18:00.

Hotellihuone 2 hengelle / Heimari

Heimarin aamiaisvaraukset

Aamiaisen voit varata joko pelkästään itsellesi tai koko joukkueelle antamalla varausten lukumäärän. Ennakkovarauksen tehneille aamiaisen hinta on 8€, muille 10€. Aamiaismaksu maksetaan Heimarissa Suomi meloo -toimistoon.