Herranniemen melajuhlan majoitus- ja ateriavaraukset

Viesti saapuu Herranniemeen keskiviikkona 15.6.22 klo 14:30.

Herranniemessä on säätilanteesta riippuen rajoitetusti matkailuajoneuvopaikkoja (ei sähköä, 15€ + 5€/hlö) sekä telttapaikkoja (10€/1 hlö + 5€/lisählöt). 300 m päässä on Wanhan koulun puoti ja kahvila, jossa entinen koulun pelikenttä tila käytössä tarvittaessa leiriytymiseen. Lisäksi jonkin verran sisämajoitustilaa.

Matkailuauto/vaunu- ja telttapaikkavaraukset tehdään alla olevilla lomakkeilla. Sisämajoituksen osalta varaukset suoraan Herranniemestä (0400 482 949 tai reception@herranniemi.com, mainitse varatessasi Suomi Meloo melajuhla. Ko. tahoilta voit kysellä myös saunamahdollisuudesta). Lisätietoja Herranniemestä https://herranniemi.fi/

Lisäksi 700 m päässä on SF-Caravan Pielisen-Karjala ry:n caravan alue, jossa 100 sähköpaikkaa, pesutilat ja sauna. Herranniemi suosittelee osalla matkailuvaunuja ja autoja tämän käyttöä. Vaunupaikkamaksu 22 € SFC jäsen ja 27 €, ei jäsen + sähkönkäyttömaksu jos haluaa sähkön. Lisätiedot  http://www.pielisenkarjala.fi/

Herranniemessä on tarjolla keskiviikkona päivällinen noutopöydästä (20€/hlö) sekä torstaiaamuna aamiainen (10€/hlö). Ateriavaraukset tehdään alla olevilla lomakkeilla. Lomakkeella voi varata päivällisen/aamiaisen usealle henkilölle. Varaustiedot välittyvät sähköpostitse Herranniemeen. Päivällis- ja aamiaisliput lunastetaan paikan päällä varausvahvistusta vastaan.

Varaukset Herranniemeen viimeistään viikkoa aiemmin!!!

Vaunu/matkailuautopaikkavaraus

Vaunupaikan hinta on 15€/yö. Henkilömaksu on 5€. Ei sähköä.

Vaunuun/autoon sisältyvien henkilöiden määrä ilmoitetaan lomakkeen pudotusvalikolla. Vaunussa majoittuvien henkilöiden iltaruokailu- ja aamupalavaraukset tehdään erillisellä lomakkeella.

Telttamajoitusvaraus

Telttapaikan hinta on 10€/yö. Henkilömaksu lisähenkilöille on 5€/hlö.

Teltassa majoittuvien henkilöiden iltaruokailu- ja aamupalavaraukset tehdään erillisellä lomakkeella. 

Herranniemen päivällis- ja aamiaisvaraukset