Korpiselkätalon majoitus - ilmoittautuminen

Osoitteessa Korpitalontie 5 (Joensuu) sijaitseva Korpiselkätalo on varattu Suomi Meloo -tapahtumaan perjantaina 10.6.2022 saapuville ilmoittautumispaikaksi. Korpiselkätalolta on Mutalahden lähtöpaikkaan matkaa n. 20 km.

Majoitusta varten Korpiselkätalolla on matkailuauto/vaunupaikkoja, telttapaikkoja, 16 petipaikkaa 2 hengen huoneissa ja 20 petipaikkaa ryhmähuoneeessa. Sisämajoituspaikat sisältävät aamiaisen. Muut voivat ostaa aamiaisen 10€ hintaan. 

Majoitukset varataan alla olevilla lomakkeilla. Tähdellä varustetut kohdat ovat pakollisia. Varauksesta lähtee sähköposti myös Korpiselkätalolle! 

HUOM! Maksut Korpiselkätalolla vain käteisellä!

Korpiselkätalosta löydät tietoja osoitteesta www.korpiselkatalo.fi/ Jos sivustossa näkyy vain otsikot, klikkaa sivulla tekstin 'Korpiselkätalo' vasemmalla puolella olevaa nuolta niin saat sivun näkyviin.

Korpiselkätalo järjestää iltaruokailun perjantai-iltana klo 18:00 - 23:00. Iltaruokailun hinta on 25€. Ruokailupaikkojen varaukset tehdään majoituslomakkeiden yhteydessä.

Vaunu/matkailuautopaikkavaraus

Vaunupaikan hinta on 20€/yö. Henkilömaksu on 5€. Sähköpaikoista voit kysellä paikan päällä.

Vaunuun/autoon sisältyvien henkilöiden määrä ilmoitetaan lomakkeen pudotusvalikolla. Vaunussa majoittuvien henkilöiden iltaruokailu- ja aamupalavaraukset tehdään myös tällä lomakkeella.

Telttamajoitusvaraus

Telttapaikan hinta on 10€/yö. Henkilömaksu on 5€/hlö.

Teltassa majoittuvien henkilöiden iltaruokailu- ja aamupalavaraukset tehdään myös tällä lomakkeella.