Ajankohtaista

[1-10] [11-20] [21-30]
Tapahtuman pelastussuunnitelma on luettavissa Reitti-info -sivulta. Pelastussuunnitelma on laadittu osallistujia ja organisaatiota varten. Se on työkalu onnettomuuksien ennalta ehkäisemiseksi ja niissä toimimiseksi. Tutustuthan suunnitelmaan ennen tapahtumaa!
Osallistujien avuksi erilaisiin logistisiin ongelmiin tapahtumaviikon aikana perustetut logistiikkapörssit ovat jälleen auki. Löydät ne kohdasta "logistiikkapörssit" etusivultamme. Tutustu tarkemmin ja tarjoa/pyydä apua!
Tammikuun 2016 kuntakokousten perusteella päivitettyä reittitietoutta löytyy otsikon "Reitti-info" alta. Hienosäätöä voi olla luvassa, mutta hyvät lähtökohdat melontaviikon suunnitteluun on silti tarjolla! Olethan muistanut jo ilmoittautua..?
Jälkimainingeilla suoritetun äänestyksen perusteella valittu kärkikolmikko on julkaistu. Katso tulokset kohdasta Tiedotus-Valokuvauskilpailu.
Suomi Meloo -organisaatio toivoo saavansa tapahtumaan osallistuneilta palautetta ja tarvittaessa myös kehittämisehdotuksia tulevien viestien valmistelussa huomioitavaksi. Nyt kun tapahtuman kaikki vaiheet ovat vielä tuoreessa muistissa, on hyvä aika välittää ajatuksia suoraan myös tapahtumanjärjestäjän suuntaan. Sana on vapaa! Palautekanavan löydät Tiedotus-kohdan alta Palautekanava-sivulta.
RSS ATOM