Logistiikkapörssit

Suomi Meloo -kanoottiviestiin liittyy monenlaista logistiikkaa. Joku tarvitsee siirtäjää autolle, toinen on kokonaan ilman kyytiä, yhdeltä majapaikka puuttuu tai jollakin olisi tarve lainakalustolle. Samaan aikaan toisaalla potentiaalisia kuljettajia ahtautuu samaan autoon tai sitten autossa olisi tarvitseville runsaasti tilaa. Monelta löytyy taatusti vinkkejä hyvistä majoituskohteista reitin varrelta. Ja joillakin voi olla mukana tai ainakin saatavilla ylimääräinen kanootti, jota olisi mukavampi kuljetella vettä kuin maata pitkin. Tällaisten tilanteiden helpottamiseksi on perustettu Suomi Meloo- logistiikkapörssit.

Pörssin palstojen perusteella solmittavat sopimukset ovat kahden välisiä sopimuksia, joihin tapahtuman organisaatio ei liity millään tavalla eikä ole vastuussa sopimusten noudattamisesta.

Pörssien käyttämisestä ohjeistetaan seuraavaa:

Kerro viestissäsi selkeästi se mitä haet / tarjoat. Lisää viestiisi yhteystiedot, jotta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä sinuun. Vastaaminen onnistuu myös tällä keskustelupalstalla.

1. Melontapörssi

Tälle palstalle voit avata keskustelun, mikäli haet melojaa joukkueeseesi, tai haluaisit itse päästä melomaan mutta sinulla ei ole joukkuetta ja et halua osallistua yksin.

2. Kyytipörssi

Tällä palstalla voit ilmoittaa, mikäli autossasi on tilaa vaikkapa jollain tietyllä välillä tai vaikka pitemmälläkin siirtymällä. Täällä voit myös ilmoittaa tarpeesi kyyditykselle. Myös ajoneuvon siirtämiseen liittyvät tarjoukset ja toiveet kuuluvat tälle palstalle.

3. Majoituspörssi

Täällä voit tiedustella majoituskohteita tai tuoda esiin vinkkejäsi reitin varrelta.

4. Kalustopörssi

Mikäli sinulla on lainattavaa tai vuokrattavaa kalustoa tarjolla melontaviikolle, ilmoitathan siitä täällä. Myös kalustoa lainaan tai vuokralle tarvitsevat voivat ilmoittaa tarpeestaan täällä. Myös muut "myydään" tai "ostetaan" -ilmoitukset laitetaan tälle palstalle.

 

Melontapörssi

Kyytipörssi

Majoituspörssi

Kalustopörssi